AIF Gymnastik

AIF Gymnastik

Alingsås IF Gymnastik

AIF Gymnastik erbjuder barn-, trupp- och artistisk gymnastik för barn och ungdomar från fyra år och uppåt. För trampolinverksamhet hänvisas till GK Frivolten.

Söker ni plats i vår verksamhet hänvisar vi i första hand till informationen på vår hemsida www.aifgymnastik.se där all information om vår verksamhet finns.

Lediga platser annonseras på hemsidan i första hand under maj och december. Intag under terminens gång försöker vi att undvika för att grupperna skall få lugn och ro och de bästa förutsättningarna för att kunna bedriva en så bra verksamhet som möjligt.

AIF Gymnastik är en helt ideell organisation och har ingen anställd personal. Vi har därför idag tyvärr inte möjlighet att erbjuda någon telefontid för kontaktinformation utan all kommunikation sker via e-post. Vår verksamhet bedrivs i Gymnastikens Hus som har ett kansli, men detta är inte kopplat till AIF Gymnastik och kan därför oftast inte hjälpa till med föreningsspecifika frågor. Vi arbetar i föreningen för att kunna erbjuda en bättre extern kontakt via någon form av kansli men för tillfället hoppas vi på ert överseende..

För mer information, vänligen besök vår hemsida.

Hemsida: www.aifgymnastik.se
E-post:     info@aifgymnastik.se