Barnkalas

Prislista vid uthyrning för barnkalas á 3 timmar

 

Gäller från 2019-01-01 (inklusive 6 % moms)

Gymnastikens Hus erbjuder er möjlighet att anordna barnkalas i Gymnastikhall 2 samt Cafeteria. I gymnastikhallen finns mattor, bommar, ribbstolar och annat som hör en skolgymnastiksal till. Under tre timmar kan barn och föräldrar leka av sig ordentligt!

Hall 2 och cafeterian är tillgänglig för barnkalas vid dessa tider:

  • Fredag 17-20
  • Lördag 11-14
  • Lördag 14-17
  • Lördag 17-20
  • Söndag 09-12

Under lov kan barnkalas anordnas även på andra tider, beroende på övrig verksamhet som bedrivs i hallen. Titta gärna i bokningskalendern för Gymnastikhall 2 och bokningskalendern för Cafeterian för att se om lokalerna är lediga.

I cafeterian kan ni bjuda upp till 30 personer på tårtkalas. Lokalen är utrustad med spis, mikrovågsugn, kyl, frys och kaffekokare. Hyresgästen ombesörjer att lokalerna lämnas i gott skick. Utrustning i gymnastikhallen skall ställas tillbaka på sin plats och i cafeterian skall använt porslin diskas och borden torkas av.

Vi erbjuder ett paketpris för Cafeteria och Gymnastikhall 2 under tre timmar. Under dessa tre timmar får hyresgästen även förbereda och ställa i ordning efter kalaset. 

Tag kontakt med kansliet eller boka på hemsidan.

Observera att Gymnastikens Hus förbehåller sig rätten att justera hyreskostnaden utan att hemsidan omedelbart uppdateras! Eventuella prisjusteringar tillhandahålles av kansliet och vid bokning.  

Lokal

Pris

Gymnastikhall 2

med bomställningar, mattor, plintar etcetera.

Ingår

Cafeteria

med möjlighet att laga mat och ha servering för 30 personer.

Ingår

Totalkostnad

975