Kurs och läger

   
     
  Översiktsbild över Gymnastikhall 1 med permanent uppställda redskap  

Med sitt centrala läge och närhet till både järnväg och E20 passar Gymnastikens Hus utmärkt för kurs- och lägerverksamhet. Redskapen håller mycket hög klass och det finns ett flertal hjälpmedel och metodikstationer för varje redskap. En mer utförlig presentation av befintliga redskap finns på sidan Gymnastikhall 1.

Förläggning kan anordnas i hallen eller på närliggande hotell och vandrarhem. I cafeterian kan man anordna sina måltider efter behag.

Det finns möjlighet att prova på bågskytte, boule, short mat bowls och parkour/tricking i Gymnastikens Hus lokaler. Dessutom kan man inom gångavstånd bowla eller bada i inomhusbassäng. Sommartid finns möjlighet till bad inom fem minuters promenad. Göteborg och Liseberg når man med lokaltåg på 40 minuter.

Vi har ett flertal nöjda klubbar som återkommande anordnar läger. KFUM Stockholm, Hammarbygymnasterna och GK Motus/Salto håller årligen ett vår- och ett höstläger för pojkgymnaster i Gymnastikens Hus. Alingsåslägret arrangeras från och med 2012 av GymnastikfabrikenMoss Turnförening har valt att lägga sina sommarläger hos oss 2009, 2010, 2013 och 2014. Cheerleadingföreningen GC Troops har anordnat ett flertal läger i våra båda gymnastikhallar. Vi har dessutom haft landslagsgymnasterna Patrik Hagelin och Elof Tehler på besök i hallen.

Vår informationsbroschyr och ritning över aktuell redskapsuppställning finns för nedladdning eller att beställa från kansliet. För aktuell kostnad, se vår prislista

Tag kontakt med kansliet eller boka på hemsidan.